30 June 2021

ESP SACHET HANYA KOYAK,TUANG DAN MINUM! #mudahbilabilamasa

Berita baik buat semua penggemar ESP, akhirnya ESP Sachets is officially launched! ESP dah ada dalam paket-paket kecik ye kawan-kawan, senang nak bawak ke mana-mana. Masuk dalam handbag pun boleh. kepada yang baru nak berjinak-jinak try dengan ESP, boleh grab ESP Sachets..1 kotak ada 10 sachet.

 


Ada yang baru nak cuba ESP, ada yang terkadang lupa / tertinggal ESP tu, yess!! Ini lah masanyaa untuk korang grab ESP Sachet ni.

~ 1 kotak ada 10 sachet

~28gm perserving

~Saiz yang kecil mudah untuk dibawa

~Membekalkan 9 keperluan amino asid

~Membekalkan 14g hidangan protin soya

~Mengandungi 5 Vitamin B

~Membantu mengurangkan kolestrol


7 sebab kenapa memilih ESP Shaklee


ESP Shaklee banyak khasiat, ramai peminat tegar

Harga pengenalan yang berpatutan RM98 retail, atau harga lebih murah RM79 dengan mendaftar sebagai ahli

 

Ingin dapatkan produk Shaklee dengan harga berpatutan, Boleh klik wassap link di bawah:

https://wasap.my/+60127995298/produkshakleemurah




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya pengedar shaklee kluang  ; 
 Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com 

Penafian: Segala testimoni, info dan penulisan tentang produk  yang dikongsikan dalam laman web ini bukan tujuan untuk merawat,mencegah dan mendiagnose atau menyembuhkan apa jua jenis penyakit.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan haruslah mendapat nasihat daripada doktor atau mana mana pakar kesihatan yang diiktiraf.


No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com