02 September 2021

SERONOK KE BERNIAGA PRODUK SHAKLEE?


Assalammualaikum.

Selalu post berkaitan Produk kan, So hari ni Kak Nurin nak share kenapa Kak Nurin pilih business Shaklee! Alhamdulillah, pejam celik dah 9 tahun Kak Nurin join business Shaklee.



Kak Nurin Pernah join macam-macam business, sebelum kawen pernah jual cadar,dah kawen jual baju dan barang-barang baby pulak, lepas tu jual produk kecantikan dari local brand hingga la ke brand international. Produk kesihatan pun pernah jual. Jadi dropship pernah, jadi agen pernah, jadi stokis pun pernah. Sampai satu tahap, pening nak rolling modal. Nak tahu kenapa? Biasanya, Untuk kekal harga stokis” Kak Nurin kena beli mengikut MOQ (Min order Quantity) yang ditetapkan oleh HQ contohnya beli 1000 unit/set baru dapat harga Stokis(harga lebih murah dari egen atau dropship) tak di benarkan restock sikit-sikit. Kalua dah HQ tetapkan 1000 unit/set maka wajiblah restock 1000 unit/set. Letih kann? Macamana pulak kalau company tu ada 10 produk, 20 produk? Setiap produk dah ditetapkan berapa MOQ yang perlu dibeli. Lagi la letih kita nak susun modal.

Kadang-kadang, modal belum balik, dah kena buat order lagi. Contoh stok A dah habis, tapi stok B belum habis lagi. Agen pulak nak stok A dan C. So macamana?ahh pening dahhh. Nak tak nak, kita kena keluar modal lagi untuk beli Stock C. Begitu lah rutinnya.

Kak Nurin join Shaklee, tahun 2012. Masa tu  beli vitamin untuk makan sendiri jer, sebab ada masalah kesihatan sikit. Lepas tu tengok orang jual kat facebook, “eh orang ni jual Shaklee la, aku kan ahli kenapa aku tak jual ek” So Kak nurin cari balik Upline Kak Nurin. Belajar macamana nak mula business Shaklee. Alhamdulillah, dapat upline yang baik, so nak berbusiness pun hati tenang dan yakin. Ya ALLAH, best giler business Shaklee ni, ada untung runcit, ada bonus tunai, percutian? Hadiah dari HQ? mestilah ada!

mungkin inilah hikmah, allah bagi ujian dalam macam-macam business sebelum ni. Akhirnya, ALLAH aturkan Business yang terbaik buat Kak Nurin. Seriously beza giler dengan business lain! Nak beli stok pun boleh beli tanpa ragu-ragu(bab modal) haha. Nak beli sebotol je pun boleh nak beli berbotol-botol pun boleh. Business Shaklee takde MOQ (Min order Quantity). So kita tak perlu risau pasal MODAL lagi.

Bagi anda yang masih mencari business apa yang boleh bantu untuk jana pendapatan, Cuba la Business Shaklee, register ahli RM35 jerr, segala ilmu marketing disediakan, tak perlu modal besar-besar, ribu-ribu. FOKUS dan KONSISTEN, in sha ALLAH, pasti berjaya. Sesungguhnya, ALLAH akan beri kejayaan pada mereka yang berusaha.

ini bonus ya,tidak termasuk untung runcit

Agak-agak lepas baca sharing Kak Nurin ni, korang rasa business shaklee OK tak?

NAK JOIN BUSINESS SHAKLEE?? Kak Nurin sentiasa open kedatangan ahli-ahli baru(downline) dalam team Shaklee Kak Nurin. Ramai yang dah berjaya dengan Business Shaklee, macam Kak Nurin cakap tadi, . FOKUS dan KONSISTEN, in sha ALLAH, pasti berjaya!

 

 




***********
Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya pengedar shaklee kluang ;
Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com 

Penafian: Segala testimoni, info dan penulisan tentang produk yang dikongsikan dalam laman web ini bukan tujuan untuk merawat,mencegah dan mendiagnose atau menyembuhkan apa jua jenis penyakit.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan haruslah mendapat nasihat daripada doktor atau mana mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

18 August 2021

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : CARA MAKAN ALFALFA SHAKLEE YANG BETUL

Alfalfa makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian. Selain dari akar tunjangnya yang mempunyai kedalaman mencecah 6 meter, ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia. Semua ini sangat membantu proses utama dalam mengeluarkan toksin dari dalam badan.

Alfalfa Shaklee boleh diambil selepas makan ataupun sebelum makan mengikut tujuan pengambilan. Boleh telan ataupun dihancurkan dalam air sebagai teh herba untuk diminum.

Jumlah saranan harian ialah 10 biji sehari, boleh diambil sekaligus atau dipecah kepada beberapa kuantiti bagi beberapa kali pengambilan sehari. Kuantiti Alfalfa Shaklee juga boleh diubahsuai mengikut badan masing-masing.

Memandangkan Alfalfa sejenis herba yang memanaskan badan dan disarankan untuk mengambil air yang secukupnya bagi kesan yang lebih baik.

Tahukah anda, Alfalfa Shaklee berfungsi : 



Mencuci Hati, Darah dan Usus

Alfalfa Shaklee vitamin yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan , membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot

Melawan Alahan

Memperbaiki keadaan kulit dan hidung yang sensitif, kurap, bau badan dan ulat air dengan berkesan. Baik untuk perubahan patologi didalam usus dan perut ( memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung perut, hyperacidity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit)

Menyingkirkan Lemak & Kolestrol

kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

 Melawan tumor

Memakan 30-50 tablet untuk mengalkalikan badan, dengan itu memperbaiki sel-sel kanser dan membuang tumor.

 Melegakan keletihan

Melegakan keletihan dan sebagai rawatan kepada kebanyakan penyakit

 

Mencegah/ merawat arthitis

Melegakan sakit atritis dan kesakitan.

 Membantu memelihara dan penjagaan kesihatan dalaman wanita

Alfalfa membantu menyeimbangkan hormon dan memperbaiki sistem reproduktif wanita. Secara tak langsung ianya baik untuk kesihatan rahim dan kesuburan. Dalam masa sama boleh membantu mengurangkan masalah keputihan dan vagina berbau. Alfalfa juga boleh meningkatkan libido wanita kerana sifatnya yang estrogenic.

Menggalakkan penghasilan susu ibu

Sejak sekian lama Alfalfa diamalkan untuk menggalakkan penghasilan susu ibu ataupun sebagai milk booster. Ini kerana sifat Alfalfa sebagai tumbuhan yang galactogouge

 okey, Kak Nurin  share beberapa testimoni ya...





Info : 10 biji alfalfa Shaklee menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu. 




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya pengedar shaklee kluang ;
Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com 

Penafian: Segala testimoni, info dan penulisan tentang produk yang dikongsikan dalam laman web ini bukan tujuan untuk merawat,mencegah dan mendiagnose atau menyembuhkan apa jua jenis penyakit.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan haruslah mendapat nasihat daripada doktor atau mana mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

01 July 2021

ELDERBERRY LIFE SHAKE MIXED SOY PROTEIN & ELDERBERRY TEA MIX PRODUK TERBARU DARI SHAKLEE

Pada Program BLNC baru-bari ini, Shaklee mengumumkan untuk memperkenalkan produk terbaharu mereka, iaitu Life Shake Protein Soya dan Energizing Tea, kedua-duanya didatangkan dengan perasa Elderberry. Produk ini telah mula dipasarkan di USA pada tahun lalu, dan bakal masuk ke Malaysia pada bulan julai tahun ini. Jangan risau, ianya tentu HALAL!

 Life Shake merupakan hidangan semua-dalam-satu yang lengkap, kaya protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral, dengan tambahan ekstrak Elderberi untuk meningkatkan perlindungan.

Kaya, berkrim dan sangat lazat dengan sistem pemanis baharu kami, Reb M, Life Shake meningkatkan tenaga, memberi rasa kenyang yang lebih lama, membantu 
mengekalkan berat badan yang sihat dan menyokong kesihatan secara menyeluruh.



KEISTIMEWAAN ELDERBERRY LIFE SHAKE MIXED SOY PROTEIN!

 • Membekalkan 20g protein soya ultra-tulen, Bukan GMO bagi setiap hidangan, termasuk campuran proprietari protein biji chia organik dan biji labu organik.

• Rendah indeks glisemik yang menampilkan inovatif pemanis baharu, Reb M, untuk membantu mengekalkan paras gula darah yang sihat dan memberikan rasa kenyang

yang lebih lama.

• Prebiotik daripada campuran bijirin dan enzim pencernaan untuk pencernaan yang lebih baik dan meningkatkan penyerapan protein.

• Dikuasakan oleh Leusina untuk mengekal dan membina otot, membakar lemak dan menyokong metabolisma.

• Tanpa lemak trans, bebas kandungan tenusu.

 Hanya 2 SUDU Life Shake untuk mendapatkan SARAPAN BERKHASIAT

Hidangan lengkap 20g protein bukan GMO dengan nisbah tepat bagi semua 9 asid amino perlu.

 

ELDERBERRY TEA MIX

Pada pendapat Kak Nurin, bagi mereka yang coffee lover dan ingin mengurangkan pengambilan caffein, boleh cuba Elderberry Tea Mix kerana ia minuman menyegarkan. Tea Mix ni dengan campuran teh hijau, putih, dan merah yang ekslusif dan kaya antioksidan, serta mempunyai ekstrak Elderberi yang menyokong sistem imun kita. Elderberry Tea Mix juga mengandungi taurina, yang terkenal untuk meningkatkan tenaga dan ketangkasan fikiran.

 


Keistimewaan Elderberry Tea Mix

· Mengandungi elderberi yang menyokong kesihatan imun

· Mengandungi taurine, yang dikaji secara meluas untuk meningkatkan ketangkasan fikiran dan tenaga

· Mudah tersedia dalam pek hidangan yang memudahkan

· Bebas gluten, tiada tambahan perisa, pewarna dan pengawet tiruan



Shaklee Energizing Tea Elderberry Tea Mix, minuman menyegarkan

Keistimewaan ELDERBERI BERI sangat luar biasa

Ingin dapatkan produk Shaklee dengan harga berpatutan, Boleh klik wassap link di bawah:

https://wasap.my/+60127995298/produkshakleemurah


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya pengedar shaklee kluang  ; 
 Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com 

Penafian: Segala testimoni, info dan penulisan tentang produk  yang dikongsikan dalam laman web ini bukan tujuan untuk merawat,mencegah dan mendiagnose atau menyembuhkan apa jua jenis penyakit.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan haruslah mendapat nasihat daripada doktor atau mana mana pakar kesihatan yang diiktiraf.

30 June 2021

ESP SACHET HANYA KOYAK,TUANG DAN MINUM! #mudahbilabilamasa

Berita baik buat semua penggemar ESP, akhirnya ESP Sachets is officially launched! ESP dah ada dalam paket-paket kecik ye kawan-kawan, senang nak bawak ke mana-mana. Masuk dalam handbag pun boleh. kepada yang baru nak berjinak-jinak try dengan ESP, boleh grab ESP Sachets..1 kotak ada 10 sachet.

 


Ada yang baru nak cuba ESP, ada yang terkadang lupa / tertinggal ESP tu, yess!! Ini lah masanyaa untuk korang grab ESP Sachet ni.

~ 1 kotak ada 10 sachet

~28gm perserving

~Saiz yang kecil mudah untuk dibawa

~Membekalkan 9 keperluan amino asid

~Membekalkan 14g hidangan protin soya

~Mengandungi 5 Vitamin B

~Membantu mengurangkan kolestrol


7 sebab kenapa memilih ESP Shaklee


ESP Shaklee banyak khasiat, ramai peminat tegar

Harga pengenalan yang berpatutan RM98 retail, atau harga lebih murah RM79 dengan mendaftar sebagai ahli

 

Ingin dapatkan produk Shaklee dengan harga berpatutan, Boleh klik wassap link di bawah:

https://wasap.my/+60127995298/produkshakleemurah




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya pengedar shaklee kluang  ; 
 Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com 

Penafian: Segala testimoni, info dan penulisan tentang produk  yang dikongsikan dalam laman web ini bukan tujuan untuk merawat,mencegah dan mendiagnose atau menyembuhkan apa jua jenis penyakit.Pembaca yang mengalami masalah kesihatan haruslah mendapat nasihat daripada doktor atau mana mana pakar kesihatan yang diiktiraf.


02 June 2021

VITAMIN C SHAKLEE VIRAL MUSIM PKP

Alhamdulillah, sepanjang bulan Mei 2021 ni, almost 50 botol Vitamin C Shaklee habis dijual. Since 12 Mei 2021 tempat Kak Nurin PKPD, ramai yang mencari Vitamin C shaklee sebagai penguat imuni badan. Semoga semua penduduk Felda Kahang Timur dijauhi Virus Covid-19. Bagi mereka yang dijangkiti, Kak Nurin doakan, semoga mereka semua diberi kesembuhan dengan cepat dan dapat pulang ke pangkuan keluarga tercinta.



Sesiapa yang mencari Vitamin C shaklee, boleh dapatkan Vitamin C Shaklee dengan harga yang sangat berpatutan. Sebotol mengandungi 180biji dan harga tak sampai RM100 pun. Boleh dimakan seisi keluarga!

Jom tengok video ni, nasihat dari seorang doktor tentang pengambilan Vitamin C 



Yang mencari Vitamin C Shaklee kawasan Kluang, Kak Nurin boleh COD. Bagi kawasan Kahang, Mersing, Ayer Hitam dan berhampiran pun boleh COD jugak. Apa-apa just whatsapp Kak Nurin ya.

Boleh Whatsapp Kak Nurin >  Nak VItamin C Shaklee!

#pengedarshakleekluang #shakleekluang #shakleejohor #shakleereadystokkluang

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com