19 September 2017

MAKAN BANYAK BELUM JAMIN LENGKAP SEMUA ZAT – PENGEDAR SHAKLEE KLUANG


Apa rutin pagi anda?

Yang paling penting, Breakfast. Jangan skip breakfast ya. “Breakfast like a king, lunch like ordinary person and dinner like a poor“. Ini pendapat nurin lah heheKebaikkan Sarapan Pagi Yang Perlu Anda Amalkan

  • Bantu mengurangkan berat badan
  • Meningkatkan kuasa otak:
  • Tingkatkan mood anda:
  • Meningkatkan tenaga:
  • Mengurangkan risiko penyakit


Alhamdulillah selesai breakfast nurin ambil vitamin pagi yang penting antaranya ialah Vitalea@Multivitamin , Vitamin C, B complex untuk nurin dan suami, vitalea kids untuk Medina.

Kenapa kena amik multivitamin?

Ya kita mungkin makan banyak setiap hari tapi belum terjamin ia lengkap dengan semua zat dan mineral yang badan perlukan.Ramai yang tak sedar, sakit kita bermula dengan kekurangan zat dan mineral secara terkumpul. Ianya berlarutan dan badan mula trigger penyakit.

Pengambilan multivitamin penting supaya kita tak mempunyai masalah seperti kekurangan hemoglobin, rambut gugur, proses penuaan yang cepat, keletihan melampau dan banyak lagi.

1 tablet selepas breakfast untuk kanak-kanak

1 tablet selepas breakfast for adult

So penting kita tahu multivitamin bukan hanya untuk ibu mengandung sahaja.Malah pesakit Diabetis memerlukan sejenis galian yang dinamakan Kromium supaya mereka kekal sihat. Kromium biasanya terdapat di dalam multivitamin.SEBENARNYA multivitamin penting demi memastikan tubuh mendapat semua zat dan mineral yang diperlukan dalam membentuk sistem tubuh yang sihat.Nurin yakin anda sedang Mencari vitamin yang berkesan, semulajadi dan selamat? Nurin boleh terangkan lebih lanjut. Hubungi 012-7995298 untuk mengetahui vitamin apa yang anda perlukan!


No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com