25 August 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : OMEGA 3 MEMBANTU MENURUNKAN BERAT BADAN
kandungan asid lemak omega 3 dalam suplemen yang kita ambil dapat membantu kita kurus. Asid lemak omega 3 ini bertindak membantu meningkatkan paras hormon leptin di dalam badan. Hormon leptin ini adalah hormon yang membantu mengawal selera makan dan metabolisma badan kita.

asid lemak omega 3 meningkatkan hormon leptin, selera makan kita akan berkurang. Apabila selera makan berkurang, berat badan mula menurun dan secara tidak langsung, kita akan kurus. 

metabolisma badan, apabila hormon leptin meningkat, metabolisma badan turut meningkat, lemak - lemak akan cepat dibakar dan seterusnya, berat badan mula menurun akibat lemak - lemak yang tidak diperlukan ini telah dibakar.Omega Guard Shaklee mengandungi Omega 3,EPA dan DHA. Makaaaaaa omega guard Shaklee membantu anda untuk kurus dengan jayanyaa.hihifungsi Omega Guard:
Menghalang pembentukan lemak--> meningkatkan metabolisme--> memBAKAR lemak!


3 Cara Omega-3 Membantu Menurunkan Berat Badan
  1. Lemak Omega-3 membantu anda mengawal rasa lapar anda dengan menstabilkan paras gula darah anda.
  2. Satu kajian Australia menunjukkan bahawa apabila orang mengambil Omega-3 lemak dalam program senaman membakar lebih banyak lemak berbanding orang yang bersenam (tanpa mengambil Omega-3 lemak) dan orang-orang yang mengambil lain-lain jenis lemak.
  3. Kajian yang dilakukan di Jepun & Czech republik mencadangkan bahawa Omega-3 lemak menghalang pembentukan lemak badan tepu dan kajian ini sama mencadangkan Omega-3 lemak menggalakkan lebih banyak pembakaran lemak.


1 comment:

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com