11 August 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: GLA DAN OMEGA BAGUS UNTUK WANITAHari ni nurin belajar ilmu baru. GLA @ EPO bagus untuk wanita. Selepas menonton satu video oleh seorang Doktor tentang vitamin yang bagus untuk kulit wajah..antara vitamin yang disyorkan adalah GLA atau nama panjangnya ialah Gamma Linolenik Acid. GLA juga adalah vitamin yang kaya dengan Omega 6.

Walau bagaimanapun makanan kita yang kaya dengan Omega 6 adalah terdiri daripada kekacang.Pengambilan Omega 6 yang berlebihan boleh menyebabkan inflammation sebab tu orang yang suka makan kacang terutama kacang tanah mudah mendapat jerawat.

So apa yang perlu diambil bersama supaya dapat mengimbangi keperluan Omega 6 dalam tubuh?
Omega 3. Mengapa Omega 3? Kerana Omega 3 berfungsi sebagai anti inflammation.

Jika kita amalkan secara konsisten pengambilan Omega 3 kita akan dapati kulit kita lebih sihat dan jerawat juga mudah kecut.


Jika anda pengamal vitamin seperti GLA atau EPO jangan lupa seimbangkan dengan pengambilan Omega 3 supaya dapat keseimbangan keperluan Omega 6 dalam tubuh.
Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang

XBerminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com