21 August 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : CARA ATASI BENGKAK SENDI


BENGKAK SENDI atau lebih mudah di sebut GOUT.

Ia terjadi apabila kandungan asid urik yang tinggi dalam darah lalu membentuk kristal dan seterusnya berkumpul dibahagian-bahagian sendi. Pada kebanyakan kes ia terjadi pada sendi ibu jari kaki namun, ada juga yang terjadi pada bahagian-bahagian lain seperti jari-jemari tangan.Pengambilan OMEGA GUARD SHAKLEE dpt Mengelakkan keradangan sendi dan mengurangkan kesakitan. Ini sangat penting bagi pesakit yang mengalami gout yang sangat teruk. Omega penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi-sendi pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga2 sebelum bengkak itu menjadi lebih teruk.


Banyakkan khasiat omega guard shaklee ni, selain berfungsi membakar lemak ianya juga kaya dengan omega 3,DHA dan EPA yang bagus untuk otak/minda anak-anak. Sangat berbaloi dengan harganya taw. Jika anda ingin tahu cara pengambilan vitamin omega guard dengan betul, boleh lah hubungi Nurin.,

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang

XBerminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com