08 August 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: BAGAIMANA NAK BERSIHKAN USUS


Zaman sekarang, ramai orang dah mula alert dengan kesihatan masing-masing. Mereka mula mengambil suplemen untuk memastikan kesihatan tubuh badan yang sihat tidak akan terjejas. 

Dalam kegairahan kita untuk kelihatan cantik, kurus, sihat dan bertenaga, kita mula mengambil pelbagai jenis suplemen/ubat yang kadang-kadang kita sendiri kurang yakin dengan keberkesanan nya, tapi disebabkan testimoni yang mula di viralkan, maka terpengaruhlah kita. Hihi..Sedangkan kita sendiri tidak yakin,badan kita boleh terima atau tidak suplemen tersebut. 

Sebenarnya, sebelum kita mengamalkan apa-apa suplemen, lebih baik kita cuci usus dahulu. Kenapa? Mungkin kita tidak tahu atau terlepas pandang, USUS merupakan organ terpenting yang terlibat dalam proses tubuh badan kita. SO, usus la perkara yang utama perlu diambil kira sebelum kita mula mengambil apa-apa ubat/suplemen. Kebanyakkan penyakit juga berpunca daripada USUS.


BAGAIMANA NAK CUCI USUS?


Ada banyak cara, nak tahu cara paling mudah? Amalkan HERB LAX dari Shaklee. Herbalax ni juga dikenali sebagai DETOX

Fungsi herbalax adalah bertindak untuk membersih dan menyingkirkan segala kotoran seperti toksin, lemak, kolestrol dan minyak yang sudah lama bersarang  dalam usus kita. Kita tak tahu kan macam mana rupa usus kita sekarang ni, ialah pelbagai makanan kita makan dan ada yang tidak pernah pun mengambil peduli tentang keadaan dan kebersihan usus.

Selepas membuat detox, usus akan menjadi lebih sihat dan bersih. Usus yang sihat dapat mencegah berlakunya pelbagai penyakit-penyakit kronik antaranya kanser usus, kanser perut, apandix, kegemukan dan sebagainya. Bila usus kita sihat, pemyakit pun segan nak singgah. In sha ALLAH.Hati-hati ya, usus yang tidak bersih, mengundang banyak penyakit yang kita tidak sedar,
Bersihkan usus dulu kalau nak sihat!

Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang

X
Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com