22 December 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VIVIX SHAKLEE BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK


Mesti Ramai Golongan Perokok Tegar Yang Berusaha Untuk Berhenti Merokok.Dan Ramai Jugak Yang Tidak Berjaya.Termasuklah Suami Saya.Suami Saya Seorang Perokok Tegar,Sehari Boleh Habiskan Sekotak Atau Lebih  Rokok Dunhill Yang Berharga Rm13.50/Sekotak..Sebulan?Waa Sebulan Berapa Banyak Die Bakar Duit?

Secara Peribadi Pada Pandangan Saya, Jika Ada Niat Untuk Berhenti Merokok, Allah Akan Permudahkan Dan Tunjukkan Jalan.Hari Ini,Saya Paksa Suami Untuk Beli Sebotol Vivix Shaklee.Kenapa Saya Pilih Vivix Shaklee? Kerana Supplement Yang Sesuai Untuk Mengurangkan Keinginan Merokok Adalah Supplement Yang Mengandungi Sumber Anti-Oksidan Yang Tinggi. Ini Kerana Terdapat Kajian Para Ilmuan Daripada University Of Rochester Yang Mendapati Bahawa Antioksidan Mempunyai Potensi Untuk Memperbaiki Kerosakan Sel Dan Melawan Radikal Bebas Akibat Kesan Nikotin.


BAGAIMANA VIVIX DAPAT MEMBANTU?

Biasanya,Perokok Yang Mengamalkan Vivix  Akan Mula Rasa Rokok Mereka  Pahit Bagaikan Hempedu. Bila Dah Rasa Pahit, Maka Nikmat Merokok Hilang Sedikit Demi Sedikit. Kadang-Kadang Bila Hisap Rokok Akan Rasa Loya Dan Muntah..Bila Tiada Lagi Kenikmatan Yang Dapat Dirasai, Jadinya Si Perokok Tegar Tersebut Pun Akan Mula “Bosan” Daripada Meneruskan Tabiat Merokoknya.

Bukan Setakat Boleh Berhenti Merokok Saje, Malah Kesihatan Si Perokok Tegar Juga Mula Bertambah Baik, Kulit Akan  Menjadi Lebih Awet Muda Dan Segak Bergaya. Seronok Tak? Pasti Seronokkan?

Kepada Para Suami Yang  Sedang Berusaha Untuk Berhenti Merokok Janganlah Mudah Putus-Asa. Ingat,Setiap  Suppliment Yang Kita Ambil Pasti Ada Healing Crisis.Jadi Jangan Mudah Give Up Bila Mengalami Masalah Kesihatan Yang Teruk Seperti Demam,Tekak Perit Dan Loya.Teruskan Pengambilan Vivix Shaklee Kerana Anda Sedang  Melalui Proses Yang Dipanggil Healing Crisis, Iaitu Tindak Balas Tubuh Badan Untuk Melawan Dan Memperbaiki Sel-Sel Badan Dengan Membuang Sisa Toksik Daripada Tubuh.

Selamat Mencuba!


Insya’allah,lepas habis sebotol vivix shaklee,saya akan kongsikan testimoni dari suami.Cara makan vivix shaklee sangant mudah,sehari hanya sesudu kecil,boleh di bancuh dengan segelas air atau terus masuk ke dalam mulut.rasanya?sedap!

Gambar: GoogleBerminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com