28 March 2012

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil


CATALYST VCO PURE OIL (BEST SELLER)

RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

CATALYST VCO SOFTGEL (BEST SELLER)

RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)

Sewaktu mengandung

VCO akan membekalkan tenaga, membuat kita kelihatan lebih ceria dan insyallah memudahkan bersalin(pengambilan minyak kelapa merupakan antara petua untuk memudahkan proses kelahiran. Ia juga boleh mengelakkan jaundice kepada baby. Masalah perut harimau (hehehe) atau strechmark dapat dikurangkan atau lebih baik lagi jika anda sapukan seperti bio oil(VCO sangat berbaloi sebab dapat makan dan sapu).Make a wise choice.

Sewaktu menyusukan (BF)
Makan VCO seperti biasa :) baby akan mendapat khasiat VCO dalam masa yang sama untuk kulit yang putih bersih. sapukan VCO untuk rambut baby supaya cepat tumbuh. Kandungan asid laurik dalam VCO sangat baik untuk mencegah virus dan bakteria untuk menyerang ibu dan anak.

Semasa Dalam Pantang
Juga amalkan VCO seperti biasa, Tiada pantang/bentan. Jadikan VCO sebagai makanan tambahan anda setiap hari. Badan akan sentiasa bertenaga untuk menjaga anak kecil :) dan yang penting kulit sentiasa lembab dan tidak kering :)) anda juga boleh ambil collagen sewaktu menyusukan dan dalam tempoh berpantang. Tiada masalah.selain tu,VCO Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

nak oder ?

email: nurincatalyst@gmail.com

sms or call : 012-7995298


credit to

No comments:

Post a Comment

ohnuriproject © . Designed by MaisarahSidi.com